Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щиро вітаю з Днем Української Державності!

15/07/2024

 Це свято – можливість для кожного згадати історію нашої країни, усвідомити, що український народ має багатовіковий досвід у державотворенні, власну культуру, самобутність та український незламний характер. Наші предки завжди боролись за незалежність, єдність та щасливе життя. Пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, зберігаємо єдність та працюємо разом на перемогу.

Ми продовжуємо писати історію нації, яка переконливо довела всьому світу, що є непереможною. Нас об’єднують наше коріння, яке міцно тримає нас на рідній землі, вікові прагнення свободи та, звичайно, наша держава.

Сьогодні - свято гордості, національної єдності та незалежності України. Бажаю всім міцного духу, сили та витримки у здійсненні великих перемог і досягненні нових вершин.

    Нехай цей день буде наповнений радістю, гідністю та патріотизмом. Славимо свою країну, ділімося любов'ю до України та прагнемо разом писати нову сторінку у великій історії нашої держави.

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

МИ ЄДИНІ, МИ СИЛЬНІ, МИ УКРАЇНА!

 

 

З повагою голова Баштанської районної ради

Наталія ОЛІЙНИК

Всі новини →