Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Волонтером пробації Березнегуватщини проведено виховний захід до Дня Української Державності

16/07/2024

16 травня в приміщенні Баштанського районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях,  волонтером пробації Маргаритою Міщенко проведено для суб’єктів пробації виховний захід до Дня Української Державності.

Метою заходу  було розкриття поняття та значення слова Державність, звернення уваги на традиції національного державотворення і вшанування всіх його етапів, виховати повагу до державних символів, історії та культури українського народу.

Під час заходу присутнім було повідомлено, що 15.07.2024 р. в Україні відзначають свято Дня Української Державності, розкрито історію створення свята, поняття Державності, державні символи та атрибути держави. 

По закінченню заходу  наголошено, що ця пам'ятна дата покликана звернути увагу суспільства на традиції українського державотворення, які мають понад тисячолітню історію, що пам’ять про сторінки минулого є надзвичайно важливою. 

Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній і незалежній країні з демократичними цінностями. Хай найскоріше настане перемога України! Хай нові сторінки історії української державності будуть про процвітання та добробут України під мирним небом.

Начальник Баштанського районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, Тетяна Чернявська

Всі новини →