Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

З Днем тренера!

19/07/2024

 Сьогодні своє професійне свято відзначають фахівці сфери фізичної культури й спорту України, що ведуть навчально-тренувальну роботу направлену на виховання та вдосконалення майстерності спортсменів.

Робота тренерів - неоціненна, ви навчаєте молодь не лише професійним навичкам, а й цінним життєвим урокам, таким, як дисципліна, витривалість та командний дух. Ваші зусилля формують не тільки сильних спортсменів, але й справжніх лідерів.
Дякую тренерам Баштанського району за повсякденну працю, терпіння та віру у потенціал кожного спортсмена. Ви втілюєте цінності спорту та даруєте великі моменти радості та перемоги навіть під час повномасштабної війни.
Від щирого серця бажаю тренерам великих успіхів у спортивній кар'єрі, міцного здоров'я та невичерпної енергії для досягнення нових висот. Нехай ваше тренерське мистецтво продовжує надихати й мотивувати молодь до досягнення свої мети!
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →