Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Баштанської районної військової адміністрації пропонує Вашій увазі інформаційний дайджестах актуальних новин щодо юридичної та безпекової проблематики для громад.

23/07/2024

  Затверджено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

  Наказом Мінреінтеграції внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.
Деталі за посиланням is.gd/19pDOF
  Прийнято Закон про удосконалення інституту старост
Верховна Рада України прийняла проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо вдосконалення правового регулювання інституту старост та його діяльності в умовах воєнного стану», що має реєстрований №9518 від 24.07.2023 року.
Деталі за посиланням is.gd/iV4hfR
   Новий проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку співробітництва територіальних громад»
У Верховній Раді України зареєстровано проект Закону № 11412 «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку співробітництва територіальних громад».
Деталі за посиланням itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/44564

 

Всі новини →