Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Владислав Дмитрів провів особистий виїзний прийом громадян у Горохівській громаді

08/08/2024

7 серпня 2024 року начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів особистий виїзний прийом громадян Горохівської територіальної громади.

Під час прийому жителі громади зверталися з питаннями, що стосуються: виплати та оформлення грошової допомоги від міжнародних благодійних фондів та гуманітарних організацій; відновлення БЮВЕТів на території громади та ін.
 
Крім цього, того ж дня під головуванням Владислава Дмитріва відбулася робоча нарада з керівництвом Горохівської сільської військової аміністрації, соцзахисту, відділу освіти, служби у справах дітей щодо обговорення актуальних питань сьогодення.
 
Під час зустрічі розглянули питання благоустрою населених пунктів громади, відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, вшанування пам’яті загиблих воїнів та підтримки родин військовослужбовців.
 
Також поспілкувалися щодо підготовки до нового опалювального сезону та навчального року, забезпечення населення якісною питною водою. Порушили основні питання та проблематику закладів охорони здоров’я в умовах воєнного стану. На нараді було вирішено розглянути можливість залучення медичних працівників Снігурівської лікарні до виїзних медичних прийомів громадян Горохівської громади.
 
«Такі наради з представниками територіальних громад надзвичайно важливі. Адже завдяки живому спілкуванню ми в режимі реального часу зможемо вирішувати ряд актуальних питань органів місцевого самоврядування», — зазначив під час зустрічі Владислав Дмитрів.
 
За результатами робочої зустрічі та особистого виїзного прийому громадян начальника Баштанської РВА були надані відповідні доручення та намічені шляхи виконання завдань.

Всі новини →