Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановна молодь Баштанщини!

12/08/2024


Прийміть найбільші вітання з нагоди Дня молоді!

Молодість – це, коли весь величезний, неймовірний світ у твоїх руках, багатостей і сила. Це, коли багато мрій і часу для їх здійснення.

Сьогодні українська молодь, у важкий для нашої держави час, щодня робить величезний внесок у наближення перемоги України, що працює на різних фронтах: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому, культурному, економічному та інших.

Молодь не тільки захищає нашу країну в лавах ЗСУ, а й надає всебічну допомогу цивільному населенню, відбудовує зруйновану інфраструктуру.

Попри війну, наші спортсмени виборюють нагороди на міжнародних змаганнях та доводять усьому світу, що українці - нація переможців.

У День молоді щиросердечно бажаю всіх, хто є представником цієї частини нашого району, сильний та впевнений на шляху до нашої спільної Перемоги над російським агресором, жити та творити для наступних поколінь та кохання, яке робить ланцюг життя міцним та безкінечним.

Зі святом, молодь!
Все буде Україна! 

Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →