Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На нараді з головами громад обговорили важливі питання сьогодення

09/08/2024

Сьогодні, 9 серпня, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів за участі заступників, керівника апарату, начальників структурних підрозділів районної військової адміністрації, представників силових структур провів робочу онлайн-нараду з головами територіальних громад Баштанського району, начальниками Горохівської сільської, Снігурівської міської військових адміністрацій.
Перший блок питань, розглянутих під час наради, стосувався роботи дільниць оповіщення та стан оповіщення військовозобов’язаних на території Баштанського району.
Крім цього, на засіданні обговорили ряд важливих питань, серед яких – благоустрій населених пунктів району, підготовка та відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, організація тематичних заходів приурочених до Дня пам’яті захисників України, які загинули на війні у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, підготовка та організація освітнього процесу у Баштанському районі та ін.
 
Під час наради очільник району акцентував увагу присутніх на необхідності проведення робіт щодо упорядкування територій (парків, вулиць, меморіальних комплексів, пам’ятних місць, кладовищ, ліквідації стихійних сміттєзвалищ тощо) в найкоротші строки, а заходи з благоустрою на територіях населених пунктів повинні бути постійними та систематичними, до цієї роботи повинні долучатися всі суб’єкти господарювання.
 
Окрему увагу на засіданні приділили обговоренню проведення Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», реєстрація якого відкрита до 13 серпня 2024 року (детальніше з умовами реєстрації можна ознайомитися за посиланням - https://www.facebook.com/photo?fbid=885130423647588&set=a.291349033025733).
 
Владислав Дмитрів наголосив, що це не просто спортивна подія, а вшанування пам’яті загиблих захисників України.
 
«Цього року кожен із нас має змогу віддати шану нашим Захисникам, які загинули захищаючи волю та незалежність України, взявши участь в даній акції. Ставши учасником «Шаную воїнів, біжу за героїв України» - наша подяка військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни», - зазначив він.
 
За результами наради дано окремі доручення, спрямовані на підвищення результативності розглянутих питань.
 

Всі новини →