Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні земляки!

23/08/2024

Сьогодні, 23 серпня, ми вшановуємо один з офіційних символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України, який є втіленням національної єдності, честі та гідності.

Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Упевнений, що, дивлячись на національний прапор, кожен українець – як житель великої європейської країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.
 
Під синьо-жовтим прапором сьогодні наші Герої відстоюють територіальну цілісність України, йдуть на подвиг заради нашого спокою і мирного майбутнього, щоб ми з вами могли вільно жити і працювати. Дякую ЗСУ за життя під українським прапором!
 
У ці святкові дні бажаю миру, добробуту, міцного здоров’я, злагоди в родинах та успіху в усіх починаннях. Хай завжди сяють яскраві посмішки на обличчях наших дітей, небо буде мирним, а доля кожного українця світлою. Хай з кожним днем у нас з’являється все більше моментів пишатись тим, що ми представники неповторної нації.
 
Єднаймося, допомагаймо один одному, спільно будуймо країну.
 
Зі святом!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →