Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітали працівників метеорологічної станції з ювілейною датою

02/09/2024

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом із заступником Андрієм Дяченком привітали колектив метеорологічної станції Баштанка з 90-ю річницею з дати заснування.

«Ваш колектив – це команда однодумців, відданих людей, які роблять свою справу з любов’ю. Метеоролог – одне з найдавніших занять, адже людина завжди взаємодіяла зі стихіями, а без розуміння циклічності природних явищ людство би не вижило. Ваша професія цікава й водночас дуже відповідальна, адже всі ми починаємо свій день з прогнозу погоди. Хоча погода і не залежить від волі людини, але вчасно отриманий прогноз дозволяє нам уникнути багатьох проблем, а часом і жертв. Без вашої праці та професіоналізму неможлива злагоджена робота дорожнього транспорту, сільського господарства, підприємств промисловості.
Незважаючи на всі складнощі сьогодення, ви не втрачаєте ні відповідальності, ні працьовитості, ні оптимізму. Щиро бажаю вам вагомих професійних успіхів, здоров’я та наснаги. Нехай у ваших душах і ваших оселях завжди буде ясно та сонячно», – зауважив Владислав Дмитрів.

Крім цього, начальник районної військової адміністрації вручив цінні подарунки та Подяку колективу метеорологічної станції Баштанка за активну громадську позицію, професіоналізм при виконанні службових повноважень та з нагоди 90-ї річниці з дня заснування

Всі новини →