Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів Баштанського району!

01/09/2024

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань – єдиним святом, яке є одночасно особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя.

Вже третій рік поспіль День знань не такий, як усі. Україна веде боротьбу з жорстоким та підступним ворогом за право на існування, за своє майбутнє. І хтось з батьків дітей, які сьогодні розпочинають новий навчальний рік, зараз зі зброєю в руках захищає нашу державу від російської навали, майбутнє наших дітей і внуків. Захищає наше право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.
 
Шановні освітяни! Висловлюю вам щирі слова вдячності за самовіддану працю, мудрість і турботу, за виховання впродовж багаторічної копіткої праці свідомих українців, з якими ви щиро ділитеся своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам та міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічне свято принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи та вдячних учнів, батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!
 
Зі святом вас усіх! З початком нового навчального року!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →