Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів

30/08/2024

У п’ятницю, 30 серпня, інструктори EORE/CPP Мащенко Тігран та Мащенко Іванна провели для працівників Баштанської РВА та структурних підрозділів навчання на тему: «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів».
 
Нині Україна є країною з найбільшим забрудненням території мінами та вибухонебезпечними предметами у світі. Через це різко зросла небезпека травмування і загибелі дорослих та дітей внаслідок неправильного поводження з боєприпасами та вибухонебезпечними предметами на територіях де відбувалися бойові дії. Тому інформування та навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами, набуває все більшої актуальності.
 
На навчанні інструктори пояснили, яка буває загроза від мін та ВНП і провели практичні навички правильної поведінки з ними. Захід направлений на сформування у громадян ціннісного ставлення до життя і здоров’я людини, і насамперед, до власного, та безпечну поведінку у разі зіткнення з небезпечними предметами чи потрапляння в екстремальні ситуації.

Всі новини →