Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Провели в останній земний шлях молодого воїна

13/09/2024

Сьогодні, 13 вересня, жителі Баштанської громади з болем в серці та сльозами на очах провела в останню земну дорогу захисника, мужнього воїна, вірного сина України – Юрія Онищука. Вшанувати пам’ять, помолитися за спочилого військовослужбовця зібралися рідні та близькі, представники влади, однокласники, друзі, побратими та жителі усієї громади.

Народився Юрій Онищук 26 липня 1993 року. Після закінчення 9 класів Баштанської загальноосвітньої школи №2 здобув професійну технічну освіту. З дитинства дуже любив футбол, неодноразово брав участь у футбольних турнірах. Був талановитим футболістом.
Всі мрії та плани молодого чоловіка зруйнувала повномасштабна війна...
 
Солдат Юрій Онищук був розвідником-радіотелефоністом підрозділу військової розвідки ЗСУ.
Відважний воїн загинув 7 вересня 2024 року на Донецькому напрямку під час боротьби з російським агресором, захищаючи незалежність України. Юрію Онищуку назавжди залишиться 31 рік…
Друзі та однокласники Юрія згадують його тільки хорошими словами – він був доброю, привітною, товариською людиною.
У загиблого залишилися мама та племінник.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Нехай спочиває з миром воїн! Вічна пам'ять захиснику України.

Всі новини →