Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Безпека дітей – найголовніший пріоритет нового навчального року

20/09/2024

Розпочався новий навчальний рік для українських дітей, попри війну, попри всі виклики сьогодення. 11 855 юних жителів Баштанського району, серед яких 1012 першокласників, 694 одинадцятикласників, розпочали новий навчальний рік у закладах загальної середньої освіти району. 796 внутрішньо переміщених дітей навчаються у школах району. На території Баштанського району всього функціонує 92 заклади загальної середньої освіти. У режимі офлайн навчання відбувається у 15 шкільних закладах, змішаною формою навчання охоплено 32 заклади, з використанням технології дистанційного навчання – 45 закладів. У районі організованим підвозом до шкіл забезпечено 2148 учнів.

Під час воєнного стану пріоритетом в освіті є створення безпечних умов перебування дітей у закладах освіти. Саме тому питання дотримання заходів безпеки під час навчального процесу на постійному контролі керівництва Баштанської районної військової адміністрації - проводяться робочі наради з актуальних освітніх питань, виїзні огляди закладів освіти та ін.

Як би складно не було, ми захищаємось від ворога, зміцнюємо нашу державу. І ми робимо все, щоб кожен українець міг реалізувати свою мрію – мрію про мирне, сучасне та вільне життя всієї нашої держави й усіх наших людей. І кожної української дитини.
 
Щиро вдячні усім, хто зробив можливим цей навчальний рік для Баштанщини: усім вчителям і кожному, хто захищає нашу Україну.
 
 

Всі новини →