Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Лук’янівці обговорили питання розвитку громади на наступні 3 роки

23/01/2019

23 січня у приміщенні Лук’янівської сільської ради відбулося обговорення проекту Плану перспективного розвитку сільської ради на 2019-2021 роки. На жаль, через ускладнення погодних умов обговорення відбулося без керівників району. Тому, на початку зустрічі із жителями громади, Лук’янівський сільський голова Любов Подпальна розповіла присутнім про ініціативу Президента України Петра Порошенка щодо формування Плану перспективного розвитку країни на майбутні 3 роки із залученням саме жителів громад, які як нхто інший краще знають власні проблеми.

Любов Анатоліївна повідомила, що протягом січня цей процес відбувається і в Баштанському районі, де кожна громада визначається із питаннями, які слід виішити в першу чергу, процитувавши слова першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації на засіданні Ради регіонального розвитку Баштанського району у грудні минулого року: «Сьогодні держава на умовах співфінансування готова долучитися до вирішення питань, що будуть включені до Плану перспективного розвитку на найближчі роки. Головне - визначитись із пріоритетами розвитку громади».

В ході зустрічі присутні внесли свої пропозиції щодо перспективного розвитку громади Лук’янівської сільської ради, а саме: ремонт дороги, що сполучає Лук’янівку з Привільним, ремонт мосту через річку Громоклея, капітальний ремонт даху в Лук’янівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також встановлення сонячних батарей на об’єктах соціальної сфери – закладах освіти та культури (Лук’янівській ЗОШ та сільському Будинку культури).

Всі новини →