Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відкрито головну ялинку Баштанщини

19/12/2019

Відсьогодні Баштанська об'єднана територіальна громада поринула у святкову атмосферу, адже саме 19 грудня відкрилася головна ялинка міста та району.

Цьогоріч вона зайняла нове місце на площі біля міського Будинку культури. Де і  відбулось урочисте відкриття головної Новорічної ялинки. Цього вечора милувала око гостей прикрашена новорічними іграшками, сніжинками, кольоровими гирляндами головна ялинка громади.

Святкові концертні номери демонстрували присутнім працівники Будинку культуриі, а потім під радісні вигуки усі присутніх на площі з‘явився Святий Миколай, що викликало неабияке захоплення й радісні вигуки у малечі, котра разом з батьками прийшла на свято відкриття Новорічної ялинки. Саме вони разом з дітьми запалили яскраві вогні на головній зимовій красуні громади.

З словами привітання до присутніх  звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Славінський та міський голова Іван Рубський, які привітали з наступаючим Новим 2020 роком, побажали всім міцного здоров‘я, миру, щастя та благополуччя!

За матеріалами Баштанської міської ради

Всі новини →