Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

26 лютого відзначає свій День народження голова Баштанської районної державної адміністрації СЛАВІНСЬКИЙ Олександр Дмитрович

26/02/2020

 

Шановний Олександре Дмитровичу! Прийміть найщиріші та найтепліші вітання з нагоди Дня народження!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров'я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Бажаємо впевнено керувати районом, завжди приймати виважені рішення, будувати успішні плани та вдало їх реалізувати. Нехай практичний досвід, мудрість та виваженість і надалі сприятимуть успішній роботі! Нехай кожен день буде сповнений радістю, що супроводжує в усіх справах, удачею і втіленням у життя довгоочікуваних задумів. Здоров'я і прекрасного настрою!

 
З повагою, 
голова Баштанської районної ради Анатолій ПЕТРОВ,
депутатський корпус та колектив Баштанської районної ради.

Всі новини →