Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Декларування доходів 2020

02/03/2020

До відома громадян!

З 1 січня 2020 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян, отриманих впродовж минулого року, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларації для отримання податкової знижки.

Порядок та способи подання декларації про майновий стан і доходи можуть бути здійснені особисто або уповноваженою на це особою, засобами електронного зв’язку в електронній формі, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання. При направленні декларації засобами електронного зв’язку можна скористатися електронним сервісом в Електронному кабінеті.

Слід звернути увагу, що наказом Міністерства фінансів України від 25 квітня 2019 року № 177 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859», з 01.01.2020 запроваджується та вводиться в дію нова форма податкової декларації, якою передбачено деякі зміни.

Консультаційну допомогу з питань декларування можна отримати в Баштанському управлінні ГУ ДПС у Миколаївській області.

Баштанська районна державна адміністрація звертається до жителів району вчасно задекларувати свої доходи та сплатити податки відповідно до чинного законодавства.

Всі новини →