Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Котячий квартал» в дитячій бібліотеці.

02/03/2020

Є в нашому календарі ряд свят, присвячених тим чи іншим представникам тваринного світу. У цьому ряду впевнено стоїть Всесвітній день котів, який відзначається всіма любителями цих милих тваринок першого дня весни.

2 березня працівники Баштанської дитячої районної бібліотеки запросили членів літературно-дозвіллєвого клубу «Читацький вулик» хоч на годину стати мешканцями «Котячого кварталу «МурМурЛендії».

Працівники дитячої книгозбірні ретельно підготувались до заходу, запропонувавши своїм маленьким гостям взяти участь урозважально-пізнавальній програмі «Моє пухнасте щастя».

 Діти прослухали розповіді бібліотекарів про історію цього свята,познайомилися з різними породами котів,а також переглянули кумедне відео про котиків. Наші юні користувачі заздалегідь підготувались до заходу, намалювавши своїх пухнастиків. Вони читали вірші та розповідали про своїх чотирилапих улюбленців. 

Програма заходу була дуже насиченою. Діти відповідали на питання вікторини «Від кота Леопольда», працювали в міні-зонах: мяу-читання «Кошенята читають вірші», арт-студії «Творчі лапки» та інших, взяли участь у конкурсі юних художників «А моя киця краща». Увазі юних користувачів була запропонована книжкова виставка «Мій вусатий муркотливий друг», на якій експонувались науково-популярні і художні твори про представників славного котячого племені. Завершився захід флешмобом.

Кішки, як і прихід весни, асоціюються з теплом і ніжністю, вони зігрівають наші серця і змушують нас посміхатися, даруючи гарний настрій і море позитиву. 

Свято вийшло теплим і зворушливим. А ще – було цікаво і дуже весело!

 

Всі новини →