Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В Баштанському районі продовжується робота по легалізації трудових відносин

03/03/2020

27 лютого 2020 року фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, в складі комісії з питань легалізації робочих місць Баштанської райдержадміністрації, долучились до відвідувань фізичних осіб-підприємців з метою інформування роботодавців про необхідність дотримання вимог законів України «Про зайнятість населення», Кодексу законів про працю України, «Про оплату праці».

Фахівці акцентували увагу роботодавців на державних гарантіях, визначених чинним законодавством для працівників, перевагах офіційного працевлаштування. Окреслили ризики неформальних трудових відносин та шляхи співпраці, спрямовані на їх подолання і попередження. Також було наголошено на правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, про надання відпусток працівникам, виплаті заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімуму.

Всі новини →