Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

03/03/2020

Станом на 3 березня 2020 року у світі зареєстровано 90 937 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них  3 117 - летальні. Одужало вже 48 017 осіб.

В Україні зареєстрований випадок захворювання на COVID-19, спричинений новим коронавірусом. Хворий госпіталізований 29 лютого. Дослідження референс-лабораторії Центру громадського здоров’я показали позитивний результат вчора ввечері. Усі контактні особи знаходяться під наглядом лікарів-епідеміологів. Зразки відправлені до ВООЗ.

Державна прикордонна служба та медики продовжують температурний скринінг на всіх контрольно-пропускних пунктах країни та у аеропортах.

Згідно даних Державної прикордонної служби температурний скринінг проведений у 540 тисяч осіб.

По всій Україні у визначених медичних закладах продовжуються навчання  (симуляційні вправи) на випадок фіксації коронавірусу.

Україна готова приймати та лікувати пацієнтів із COVID-19. В нас є інфекційні бокси, близько 12 тисяч ліжок в інфекційних стаціонарах, 2 тисячі лікарів-інфекціоністів та 5 тисяч інших медичних працівників, які працюють в інфекційних лікарнях та інфекційних боксах.

Всі новини →