Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Позачергове засідання комісії ТЕБтаНС

12/03/2020

12 березня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській райдержадміністрації. Єдиним питанням, яке розглянули члени комісії було запобігання поширенню на території району коронавірусу COVID-19.

Головуючий на засіданні виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Калашнікова повідомила, що повідомила, відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. Кабінетом Міністрів України прийнята Постанова від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання  поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Тетяна Олександрівна також повідомила, що щойно було проведено засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації, на якій вирішено ввести карантинні обмеження на території області строком на 3 тижня.

Заслухавши та обговоривши інформацію з цього питання, комісія вирішила з метою не допущення виникнення епідемічних ускладнень пов’язаних з поширенню на території Баштанського раойну коронавірусу COVID-19 з 13 березня по 3 квітня 2020 року в Баштанському районі ввести карантин, як засіб боротьби з коронавірусом. Він триватиме три тижні. 

Протягом цього періоду заборонено відвідування закладів освіти її здобувачами (загально-освітні школи, дитячі дошкільні заклади, музичні школи, гуртки), заклади культури (бібліотеки) та проведення всіх масових заходів.

Всі новини →