Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В ОДА провели селекторну нараду у відеоформаті з питань протидії поширенню коронавірусної інфекції

18/03/2020

У середу, 18 березня, відбулася відеоселекторна нарада під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Бичкова, за участю заступників голови ОДА Олександра Трайтлі, Тетяни Стахевич, Олександра Коваленка, керівників структурних підрозділів ОДА, профільних служб з керівниками районів, міст, об’єднаних територіальних громад з питань вжиття заходів щодо запобігання поширенню на території області коронавірусу СОVID-19.

«Наразі у всьому світі ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції є серйозною і потребує злагоджених дій та мобілізації ресурсів на всіх рівнях. Наше з вами завдання забезпечити ефективну реалізацію заходів та щоденну координацію зусиль усіх сторін щодо протидії поширенню на території області коронавірусної інфекції – COVID-19»,  – зазначив Сергій Бичков.

Начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв повідомів, що ситуація в області під контролем. В обласній інфекційній лікарні знаходяться 7 пацієнтів з підозрою, стан яких стабільний. Наразі пацієнти та медичні працівники чекають результатів аналізів з Центральної референс-лабораторії. 

Олександр Трайтлі повідомив керівникам районів, міст та об’єднаних територіальних громад, що з метою оперативного доведення на місця інформації про прийняті рішення, вирішення проблемних питань, ефективної взаємодії усіх гілок влади вирішено проводити щоденні селекторні з районами, містами.

Під час наради керівники районів проінформували про дотримання карантину, наявності сил та засобів, які можуть бути залучені до проведення заходів, щодо запобігання розповсюдженню вірусу.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →