Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанський сирзавод

20/10/2020

ТДВ «Баштанський сирзавод» — лідер виробництва молочної продукції в Миколаївській області та Україні, створений в 1973 р. З 2008 року Баштанський сирзавод входить до складу групи компаній «Молочний альянс». 

Займається переробленням молока,  виробництвом масла та сиру.

Баштанський сирзавод, продукція якого відома в Україні та за її межами під торговою маркою «Славія», вважається одним з провідних експертів сирної справи.

Популярність продукції, що випускається під ТМ «Славія», характеризується двома важливими ознаками — технологічністю та природністю. Будь-яка спроба обійти, штучно прискорити або скоротити обов'язкові складні біологічні процеси виробництва сиру одразу ж дається взнаки на кінцевому результаті — смаку та ароматі продукту.

Продукція Баштанського сирзаводу, незалежно від сорту сиру, є еталоном чистого смаку. Свідченням цього є висока популярність, якою неодмінно користується продукція ТМ «Славія».

Баштанський сирзавод є найуспішнішим підприємством Баштанського району, який забезпечує регіон десятками трудових місць, а також є основним джерелом наповнення місцевого бюджету. Сирзавод є засновником багатьох спортивних (створення футбольного клубу «Славія») та освітніх проектів.

Результатом плідної співпраці Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ та ТДВ «Баштанський сирзавод» є показники по працевлаштуванню громадян в 2020 році: підприємством подано 29 вакансій, за направленням центру зайнятості працевлаштовано 22 особи, створено 4 місць для проведення тимчасових робіт.

Всі новини →