Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

12/11/2020

З 9 листопада в Україні діє нове епідемічне зонування. Рішення було прийнято у зв'язку з епідеміологічною ситуацією у регіонах. Значно збільшено кількість регіонів «червоної» зони. «Жовтої» і «зеленої» зони більше немає. Але Баштанський район поки залишається у помаранчевій зоні. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

З 14 по 30 листопада в країні запроваджується карантин “вихідного дня”. У суботу та неділю діятимуть додаткові протиепідемічні обмеження. Які саме, дивіться у інфографіці МОЗ ⤵️
www.facebook.com/moz.ukr/  
 
Станом на 13 листопада з початку місяця в Баштанському районі зареєстровано 17 підтверджених випадків захворювання на covid-19, з усіх 17 підтверджених випадків за місцем проживання: 
м. Баштанка - 6+5+1;
c. Андріївка - 1;
с. Добре - 1;
с. Інгулка - 1+1,
с. Привільне - 1
   
Для зупинення розповсюдження коронавірусної інфекції та профілактики захворювання закликаємо жителів району дотримуватись стандартних рекомендацій: часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами, під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою, уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель, дотримуйтесь карантинних обмежень, маскового режиму та соціальної дистанції в громадських місцях. Якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередньою історією подорожей; не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження. Бережіть своє здоров'я!

Всі новини →