Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Децентралізація продовжується

23/12/2020

Своїм рішенням від 21 грудня 2020 року №8 "Про здійснення реорганізації районних рад ліквідованих районів шляхом приєднання до Баштанської районної ради, розташованої у адміністративному центрі новоутвореного району" Баштанська районна рада продовжила процес нової хвилі децентралізації влади та фінансів в частині адміністративно-териоріальної реформи та реформування органів виконавчої влади та місцевого самоврядування на території Баштанщини, Березнегуватщини, Казанківщини, Снігурівщини та Новобужжя.

Депутати вирішили реорганізувати районні ради ліквідованих районів шляхом приєднання до Баштанської районної ради:

- Березнегуватську (ЄДРПОУ 20888217), місце знаходження: Миколаївська область, Березнегуватський район, селище міського типу Березнегувате, Соборно-Миколаївська площа, будинок 1;

- Казанківську (ЄДРПОУ 24787890), місце знаходження: Миколаївська область, Казанківський район, селище міського типу Казанка, вулиця Миру, будинок 208;

- Новобузьку (ЄДРПОУ 25375103), місце знаходження: Миколаївська область, Новобузький район, місто Новий Буг, вулиця Гребеннікова, будинок 1;

- Снігурівську (ЄДРПОУ 25379101), місце знаходження: Миколаївська область, Снігурівський район, місто Снігурівка, вулиця Центральна, будинок 72.

Окрім того, Баштанська районна рада Миколаївської області, з дня набуття нею повноважень є правонаступником всього майна,  прав та обов’язків  Березнегуватської, Казанківської, Новобузької, Снігурівської районних рад.

Для проведення цього процесу утворюються комісії з реорганізації районних рад ліквідованих районів та затверджуються їхні склади. 

Голові Баштанської районної ради Олійник Н.В. – голові комісії надано право, при необхідності, вносити зміни до складу утворених комісій з реорганізації районних рад. 

Під час проведення реорганізації юридичних осіб – районних рад повноваження з управління їх справами здійснює комісія з реорганізації.

Комісії з реорганізації відповідних районних рад ліквідованих районів мають провести інвентаризацію всього майна, у тому числі документів, що нагромадилися під час їх діяльності, прав та обов’язків і підготувати передавальні акти для прийняття на баланс, облік, подальше зберігання і використання Баштанською районною радою та передачі до архівного відділу райдержадміністрації у порядку, передбаченому нормами і правилами чинного законодавства.

Всі новини →