Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

05 лютого 2021 року об 11 годині у сесійній залі районної ради відбудеться четверта сесія Баштанської районної ради восьмого скликання

25/01/2021

05 лютого 2021 року об 11 годині у сесійній залі районної ради відбудеться четверта сесія Баштанської районної ради восьмого скликання (розпорядження голови районної ради від 22 січня 2021 року №4-р «Про скликання четвертої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання»). 

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, які виносяться на розгляд четвертої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання: 

1. Про депутатський запит депутата районної ради Абрамовича Б.А. до сесії Баштанської районної ради про звернення депутатів Баштанської районної ради восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості зростання розмірів тарифів для населення на постачання і розподіл електричної енергії та природного газу.

2. Про організацію звітів депутатів районної ради восьмого скликання перед виборцями та зустрічей з ними.

3. Про дострокове припинення повноважень депутатів Баштанської район-ної ради восьмого скликання Поточняка В.С. і Осадчого О.В.

4. Про внесення змін до рішення районної ради від 04 грудня 2020 року №6 «Про обрання депутатів до складу постійних комісій Баштанської районної ради восьмого скликання».

5. Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Баштанської районної ради.

6. Про зняття з контролю деяких рішень Баштанської районної ради.

7. Про звернення депутатів районної ради восьмого скликання до Кабінету Міністрів України про внесення пропозицій щодо голови Баштанської районної державної адміністрації. 

 

Всі новини →