Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Навіки у наших серцях…

19/02/2021

20 лютого 2020 року на Пагорбі Слави у місті Баштанка відбувся мітинг увічнення пам’яті героїв Небесної Сотні та воїнів-земляків, які загинули в зоні АТО.

Революція  гідності – це національно-патріотичні протестні акції в Україні, передусім проти корупції, соціальної нерівності, свавілля правоохоронних органів та сил спецпризначення, а також на підтримку Європейського вектора зовнішньої політики в Україні.

Нова незалежна нація народилася саме тоді, коли у неї з'явилися свої захисники, що за надвисоку ціну виграли битву на Майдані за нас, за нашу спільну державу, за майбутнє наших дітей. За кожну родину, що втратила близьких, де є поранені та скалічені. За кожну сироту, яка залишилася без батька...

Кількість загиблих протягом трьох місяців протистоянь на Майдані сягає більше сотні.

У заході взяли участь: свідки подій на майдані, учасники бойових дій у зоні АТО, голова Баштанської райдержадміністрації Олександр Славінський, Баштанський міський голова Олександр Береговий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Василь Пшиченко і представники інших організацій, установ, закладів міста.

Присутні згадали загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного меморіалу.

Настоятель Свято-Успенського храму Микита Чудинович провів поминальну панахиду за загиблими героями.

 

Всі новини →