Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Зі святом весни, любі представниці прекрасної статі людства

08/03/2021

Шановні представниці найпрекраснішої половини нашого суспільства!

У цей весняний день прийміть щирі вітання зі святом - Міжнародним днем прав жінок і миру (Міжнародним жіночим днем).

Його популярність наростає і зміцнюється вже більше ста років. Історія появи міжнародного жіночого дня проста і зрозуміла - це була спроба відновити спотворену століттями справедливість по відношенню до жіночої статі, яка на стільки вкоренилася в суспільстві, що бути жінкою, ще якихось 100-150 років тому означало тільки одне - безправ’я і всецілий, навіть гнітючий послух. Як тоді, так і зараз існувала думка про те, що жіноча частина населення представляє його слабку частину. Поясненням цьому вважають лише те, що жінки поступаються у силі і міці чоловічій частини суспільства...

Але, все ж таки, кожна жінка уособлює в собі Весну, Любов та Красу. Так було і так буде завжди - і не лише цього сонячного ранку.

Все найсвітліше, що є у житті будь-якої людини, – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ!

Отже, любі наші дівчата, жінки, чоловіки нашого району вітають вас з цим святом.

Бажаємо робити свою власну погоду завжди весняною, посміхатися так, щоб затьмарювати сонце. Радіти життю, як птахи, і бути щасливими, як діти.

Будьте красиві і здорові, зі святом!

Всі новини →