Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

09 березня 2021 року у місті Баштанка відбулися заходи

09/03/2021

09 березня 2021 року у місті Баштанка відбулися заходи, приурочені:

Дню визволення міста Баштанка від німецько-фашистських загарбників, які відбулися на Пагорбі Слави. Серед присутніх гостей на мітингу були голова районної ради Наталія Олійник, заступник міського голови Олександр Васильєв, голови районної та міської ветеранських організацій Лідія Андрєєва та Ганна Зюзько, працівники організацій та підприємств міста.
 
Представники влади після покладання квітів виступили з теплими словами привітання зі святом. Зокрема, Наталія Володимирівна висловила слова вдячності та поваги ветеранам Другої Світової війни, яких, за словами Ганни Зюзько, в Баштанці на сьогодні залишилося всього троє. Голова районної ради наголосила: «Наші ветерани — яскравий зразок мужності, героїзму і відваги. Шлях до перемоги був нелегкий, але наші діди і прадіди змогли подолати все на шляху до свободи. І сьогодні в черговий раз ми від усього серця кажемо їм «Дякуємо» за життя!».
 
По завершенню заходу, усіх охочих запросили до Баштанського краєзнавчого музею на тематичну виставку, присвячену 77-ій річниці визволення міста Баштанка від німецько-фашистських загарбників;
 
 
 
 
 
Дню народження Т.Г.Шевченка, які розпочалися з покладання квітів до погруддя пам’ятника Кобзарю головою районної ради Наталією Олійник та заступником міського голови Олександром Васильєвим. Участь у мітингу також взяли заступник міського голови Світлана Євдощенко, начальник відділу культури Баштанської міської ради Світлана Березовська, працівники бібліотеки та учні освітніх закладів міста.
 
Після урочистої частини, з метою популяризації творчості Тараса Шевченка, діти Баштанських шкіл та гімназії міста по черзі декламували вірші Великого поета.
 
 

Всі новини →