Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Нова форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників (№4-ПН).

27/04/2021

З 16 квітня 2021 року діє нова форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників (№4-ПН).

Мінекономіки затвердило нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її заповнення.

Мінекономіки наказом від 18.03.2021р. №563 (зареєстрований в Мін'юсті 05.04.2021 р. за №445/36067) затвердив:

нову форму звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці";

Порядок подання форми звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".

Цей звіт подають підприємства, установи, організації, за місцем провадження їх господарської діяльності - міським, районним і міськрайонним центрам зайнятості та філіям регіональних центрів зайнятості.

Термін подання - не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення у разі звільнення державних службовців) за умовами, передбаченими статтями 48 та 50 Закону "Про зайнятість населення". У разі якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подання інформації є перший після нього робочий день.

Інформація подається в електронному (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) чи паперовому вигляді (із засвідченням підписом керівника або особи, відповідальної за подання інформації) до Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ за адресою: м.Баштанка, пров.Перемоги, 2, каб.4. Довідки за телефоном: (05158) 2-69-98.

Всі новини →