Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Волонтером пробації проведено профілактичну бесіду з клієнтами пробації

29/04/2021

Нещодавно до Березнегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області завітав волонтер пробації, Маргарита Міщенко. З метою інформування засуджених про профілактику запобігання вживання алкогольних напоїв, а також про негативний вплив алкоголю на організм людини, на психіку, неадекватної поведінки в стані сп'яніння та втрата статусу повноцінного члена суспільства, волонтером пробації для суб’єктів пробації було проведено бесіду профілактичного характеру на тему: «Алкоголь та його наслідки».


Піл час  бесіди Маргарита Міщенко намагалася донести до підоблікових осіб що вживання алкоголю затьмарює розум, через що й трапляються різноманітні злочини. Розглянуто негативний вплив алкоголю на організм людини та психіку. Щоб уявити, як впливає алкоголь на організм, проаналізовано наслідки його впливу. Особливо акцентувалась увага на необхідності виховування негативного ставлення особистості до алкоголю та відповідальності за своє здоров’я, за наслідки неадекватної поведінки в стані сп′яніння, формування стійкого переконання в важливості дотримання моральних норм. Також торкнулись теми жіночого алкоголізму.

По закінченню заходу, засудженим було наголошено, що вживання алкогольних напоїв ніколи не вирішить їхніх життєвих проблем, а навпаки тільки може погіршити ситуацію. Клієнти пробації уважно вислухали дану інформацію та зробили для себе певні висновки, а також отримали інформаційні буклети та листівки з даної тематики.

Начальник Беренегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській Тетяна Дідик

Всі новини →