Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання голови районної ради до Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги

08/05/2021

        76 років відділяє нас від дати, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Ці роковини викликають почуття радості, гордості за наш народ та гіркий сум водночас, вони уособлюють героїзм, силу духу, важку працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих життів, нездійсненних мрій.

     8 травня - це день пам'яті загиблих, ми низько схиляємо голову перед ними, шануємо їхню пам'ять і згадуватимемо їх в цей день.

     9 травня - це день вшанування живих. Ми вшановуємо ветеранів, які віддавали все, що є для перемоги, та забезпечили День перемоги. Ці дні об'єднують країну. 

З великим почуттям відповідальності хочу звернутись до усіх визволителів, високоповажних ветеранів Великої Вітчизняної війни! Ми завжди пам’ятаємо, що 9 травня – це особливе для нашого народу свято Перемоги – іншого такого великого, і настільки вистражданого, у нас, мабуть, не знайти. Для нас, нині живущих, подвиг військового покоління – це приклад самопожертви та відваги, це суміш печалі й радості для нас усіх, пов’язаної зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.  

В свою чергу, хочу привітати шановних Ветеранів з Днем доблесті і звитяги, Днем Великого подвигу – 76-ю річницею Великої Перемоги. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність Вашій справі, довічна шана і повага.

Сьогодні, коли знову з життя йдуть найкращі сини України, виборюючи мир і спокій на сході нашої держави, Ваш досвід, непереможна сила духу та духовний заповіт приведуть нас до очікуваної перемоги.

Тож Бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.

 

    Голова районної ради                                                                                 Наталія ОЛІЙНИК

 

 

 

 

Всі новини →