Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги споживачів природного газу Баштанської міської ради.

06/05/2021

АТ "Миколаївгаз" повідомляє, що з 12.05.2021 року Миколаївським ЛВУМГ ТОВ «Оператор ГТС України» (
Оператор ГТС України
) будуть проводитись ремонтні роботи по Баштанській ГРС з повним відключенням в період 12.05.2021 року з 8:00 до 17:00.
 
АТ «Миколаївгаз» немає технічної можливості забезпечити своїх споживачів природного газу в період 12.05.2021 року з 8:00 до 17:00 так як оператор ГРС залежний від оператора ГТС. Газових сховищ АТ «Миколаївгаз» по Баштанській ГРС не має. Таким чином споживачам Баштанської ГРС буде припинено газопостачання, а це місто Баштанка (5014 абонентів), села Новогеоргіївка (109 абонентів), Плющівка (215 абонентів), Шляхове (17 абонентів), Костянтинівка (98 абонентів), Піски (250 абонентів).
 
Відновлення газопостачання буде проводитися відповідно до правил безпеки систем газопостачання розділ Vll пункт 7.17. Всі об’єкти систем газопостачання і газове обладнання перед їх підключенням до діючих газопроводів, а також після ремонту підлягають зовнішньому огляду і опресуванню повітрям. Пуск газу в газопровід без його зовнішнього огляду та контрольного опресування не допускається.
 
Газопостачання буде відновлюватися секційно по місту Баштанка та окремо по кожному селу. Багатоквартирні будинки по місту Баштанка будуть відновлюватися індивідуально після складання акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, а також заключення договору на обслуговування внутрішнього газопроводу. Для оперативного відновлення газопостачання в заходах будуть приймати участь працівники інших дільниць АТ «Миколаївгаз».
 
Передпускові та пускові роботи орієнтовано будуть проводитися протягом 14 днів.
 
 
З повагою,
Пушкарьов В. М.
Начальник Баштанського відділення

Всі новини →