Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Відділ оборонної роботи райдержадміністрації інформує.

10/06/2021

В період з 28 червня по 10 липня 2021 року у північно-західній частині Чорного моря та в Миколаївській, Херсонській, Одеській областях відбудеться багатонаціональне навчання «Сі Бриз – 2021». Навчання проходитиме з метою підвищення рівня взаємосумісності підрозділів ВМС України та США і  держав-партнерів НАТО під час виконання спільних завдань щодо сприяння безпеці цивільного судноплавства в Чорноморському регіоні із залученням морського, повітряного, берегового та водолазного компонентів.

«Сі Бриз-2021» об'єднає рекордну кількість держав-учасниць – 29 країн-членів НАТО та партнерів. До військових навчань цьогоріч планують залучити понад 30 кораблів, 30 літаків та понад 1 тисячу 400 військовослужбовців з різних країн світу. У «Сі Бриз» традиційно візьмуть участь різні військові формування Збройних Сил України, а також правоохоронці.

Навчання «Сі Бриз» – багатонаціональні військові навчання, які проводяться на території України починаючи з 1997 року відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво в галузі оборонних та військових відносин між Міноборони США і Міноборони України від                1993 року. Співорганізаторами навчань виступають Україна та США.

Всі новини →