Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

УВАГА! 17 листопада 2021 року о 10 годині у сесійній залі районної ради відбудеться восьма сесія Баштанської районної ради восьмого скликання

12/11/2021

17 листопада 2021 року о 10 годині у сесійній залі районної ради відбудеться восьма сесія Баштанської районної ради восьмого скликання (розпорядження голови райнонної ради від 10 листопада 2021 року № 86-р "Про скликання восьмої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання").

Питання, які виносяться на розгляд восьмої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання:

1. Про оголошення догани голові комісії з ліквідації комунального закладу «Снігурівський центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти» Баштанської районної ради Пузир В.Л.

2. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Баштанське районне бюро технічної інвентаризації» на 2022 рік.

3. Про депутатські запити депутатів районної ради Бєліка В.М., Закусіло-вої А.С., Ковальок О.С., Бохонка А.С. до голови  Баштанської районної ради Олійник Н.В. про включення доріг до переліку доріг, які потребують проведення заходів з експлуатаційного утримання та ліквідації ямковості.

4. Про звернення депутатів Баштанської районної ради восьмого скликання до Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради та служби автомобільних доріг у Миколаївській області щодо ремонту дороги обласного значення О122103.

5. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Баштанського району за січень – вересень 2021 року.

6. Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2021 рік. .

Всі новини →