Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти. Всі працівники системи охорони здоров’я Баштанського району!

20/06/2021

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

Споконвіку більше за всі скарби та будь-які надбання цінувалося здоров'я людини. А тому професія лікаря завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика.

Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя, лагідним словом даруєте надію на одужання.

Бажаю вам, шановні працівники галузі охорони здоров’я, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я населення України. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

Голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →