Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Колективу Баштанської окружної прокуратури представили її очільника

08/06/2021

У вівторок, 8 червня, перший заступник керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко представив колективу Баштанська окружна прокуратура Миколаївської області її керівника – Романа Вікторовича Потужника.
 
Денис Фальченко, вітаючи керівника окружної прокуратури з призначенням, наголосив на першочергових завданнях, які стоять перед органами прокуратури, насамперед, це координація діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності та корупції, а також у бюджетній, земельній сферах та в сфері охорони довкілля.
 
«Упевнений – колектив окружної прокуратури зробить усе, аби забезпечити реальні результати у протидії злочинності та довіру громадян», – зазначив перший заступник керівника обласної прокуратури.
 
Довідково:
Роман Потужник народився 26 серпня 1986 року у Первомайську Миколаївської області.
Вищу освіту здобув в Одеській національній юридичній академії.
В органах прокуратури – з 2008 року.
До призначення на посаду керівника Баштанської окружної прокуратури тимчасово виконував обов’язки керівника цієї прокуратури.

Всі новини →