Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Підготовка до опалювального сезону триває

04/06/2021

Перебуваючи в Казанці, голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів провів виїзне засідання районного штабу з підготовки та сталого проходження опалювального сезону 2021-2022 років за участі представників Казанківської селищної, Новобузької міської та Володимирівської сільської територіальних громад, а також АТ "Миколаївгаз".
 
Закликав громади не гаяти дорогоцінний час та вже зараз розпочати підготовку до опалювального сезону. Особливий акцент зробив на закладах гуманітарної сфери - освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту.
 
Наголосив, що діти в садочках та школах мають навчатися в комфортних умовах, тому зостеріг від підписання угод з недобросовісними ділками, які занижуючи цінові пропозиції по енергоресурсам та виконанню робіт діють за шахрайськими схемами, заводять громади в глухий кут, нав'язуючи різноманітні додаткові угоди.
 
Закликав представників АТ "Миколаївгаз" до плідної співпраці з громадами щодо повірки лічильників, узгодження проєктної документації, вчасного пуску газу.

Всі новини →