Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вільнозапорізький центр культури й дозвілля почали перетворювати на сучасне місце відпочинку

15/07/2021

 Центр культури та дозвілля Вільнозапорізької сільської ради на Миколаївщині почали реконструювати в рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Будівельники підрядної організації здійснюють комплекс демонтажних робіт.

 

Після ремонту заклад перетвориться на популярне місце відпочинку дорослих та дітей.

 

В приміщенні з'явиться бібліотека. Влітку тут не нудьгуватимуть кіномани. У внутрішньому дворику розташується літній кінотеатр. Стрічки демонструватимуть на переносному екрані. Останній кріпитиметься на фасаді будівлі.

 

А щоб зайняти наймолодших мешканців села проєктанти передбачили спорудження у парковій зоні посеред дерев дитячого майданчика.

 

Також на прилеглій території розташують баскетбольно - волейбольний майданчик. Він буде вкритий штучним покриттям з гумової крихти на бетонній основі та огороджений конструкцією з полімерним покриттям. Проєктанти передбачили сюди розмістити все необхідне:

 

- стаціонарні баскетбольні щити;

- переносні опори для волейбольної сітки;

- стільці для гравців.

 

Поруч із полем з'являться 5 готових двоярусних трибун для вболівальників.

 

Вся територія буде зручною і комфортною:

- лавки для відпочинку;

- урни для збору сміття;

- дерев'яна бесідка;

- квітники та дерева;

- жива огорожа і газони.

 

Для зручності водіїв автотранспортних засобів навпроти головного входу функціонуватиме стоянка.

 

Нагадаємо, у серпні минулого року Президентом Володимиром Зеленським підписано указ щодо розробки та реалізації заходів з підтримки культури та культурної спадщини, розвитку креативних індустрій і туризму в межах «Великого будівництва».

 

Завдання стоїть не просто ремонту будівель закладів культури, а повернення їм другого, насиченого сучасним змістом, життя.

 

Більше фото за посиланням: https://cutt.ly/YmHwfbQ

Всі новини →