Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вшанування пам’яті в бібліотеці

07/07/2021

3 липня, біля будівлі Баштанської публічної бібліотеки, на якій встановлена меморіальна дошка на честь героя-визволителя Баштанського краю в роки Другої світової війни, командира танкового взводу, Героя Радянського Союзу Михайла Сотніченка відбулося вшанування пам’яті «М. Сотніченко: визвольна весна Баштанщини» з нагоди 100-річчя від дня народження. На захід зібрались учні одинадцятих класів ОЗ ЗСО№1 і користувачі бібліотеки .

Бібліотекар Ірина Даниленко розповіла біографію Михайла Івановича та нагадала присутнім історію буремних подій визвольної весни Баштанщини. Присутні отримали інформаційні буклети, приурочені цій події. 

Друга світова війна стала найбільш кривавою в історії людства. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, тому працівники бібліотеки проводять роботу по увіковіченню пам’яті Михайла Сотніченка. 

Всі новини →