Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Літо – час читати!»

16/07/2021

Літо – пора відпочинку та найкраща пора, щоб поринути у світ літератури й збагачуватися духовно, а для наймолодших читачів - пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Щоб цікаво і змістовно проводити свій вільний час 15 липня працівники Баштанської публічної бібліотеки провели акцію «Літо – час читати!».

На ґанку книгозбірні працівники бібліотеки облаштували фотозону «Літературний коктейль», яка налаштовувала відвідувачів на відпочинок з книгою. Бібліотекар Ірина Даниленко підготувала яскравий прес-калейдоскоп «Періодика: оперативно, цікаво, доступно» містив свіжі періодичні видання читального залу. Для тих, хто зібрався у подорож і не знав, яку книжку обрати для читання у дорозі допоміг буккросинг «Читай, повертай, принось свою», який діяв цього дня перед бібліотекою. Цей проєкт став гарною нагодою прочитати нові видання та можливістю поділитись власними книгами з іншими. А бібліотекар Людмила Шкарбан познайомила маленьких користувачів з цікавою різножанровою літературою українських та зарубіжних авторів, яка не залишила жодного байдужого до захопливих книжкових історій.

У фоє гостинно зустрічала користувачів бібліотекар Валентина Стоянова, яка ознайомила відвідувачів з виданнями виставки «Нові родзинки книжкового світу», що діє від початку літа та провела презентацію виставки «Літній день з книгою», яка відкрита на абонементі відділу обслуговування. П’ять розділів цієї виставки ведуть стежинами у дивосвіт щедрого літа і пропонує літературу, яка буде корисною читачеві протягом усього літнього дня від теплого ранку до мрійливого вечора.

 Запрошуємо до приємного читання!

Першоджерело за посиланням

Всі новини →