Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні мешканці Баштанського району!

16/07/2021

Прийміть щирі вітання з нагоди 31-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.

16 липня 1990 року Україна стала на шлях відновлення історичної справедливості, ідеї утвердження українського народу на власній землі. Ухвалення Декларації стало першим кроком на тернистій дорозі до незалежності держави та її розвитку.

Декларацією про державний суверенітет були визначені основні політичні, економічні, соціальні засади державотворення, задекларовані демократичний устрій та дотримання прав і свобод громадян, верховенство права. Принципи, проголошені у даному документі, закарбовані у положеннях чинної Конституції України та слугують для нас правовим і моральним орієнтиром у справі розбудови незалежної європейської Української держави.

Відзначаючи цю визначну подію нашої новітньої історії, маємо вкотре усвідомити, що сьогоднішній і завтрашній день Української Держави залежить особисто від кожного із нас. Патріотизм, активна життєва позиція, наполеглива повсякденна праця – ось запорука подальшого поступального розвитку країни.

Адже опираючись саме на Декларацію, було прийнято Акт про державну незалежність 24 серпня 1991 року.

Зичу Вам впевненості і доброї надії на майбутнє, миру, злагоди щастя, радості та достатку у кожній оселі. Слава Україні!

Голова райдержадміністрації               Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →