Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

В місті розпочато ремонт дорожнього покриття

14/07/2021

У середу, 14 липня 2021 року, в місті Снігурівка розпочато ремонт дорожнього покриття вулиць Суворова та Центральна. Наразі працівниками ПП Будзабезпечення проводиться укладання гарячих асфальто-бетонних сумішей у вибоїни, глибина яких перевищує 5см. Завтра буде розпочато ремонт дорожнього покриття, шляхом ліквідації вибоїн глибиною до 5см повітряно-струменевим способом.

«Нарешті розпочато ремонтні роботи, які довго не могли стартувати у зв’язку з несприятливими погодними умовами. Аби у мешканців не складалося негативного враження щодо якості ремонту, відразу відзначу, що сьогодні працівники зосередили зусилля на найбільших вибоїнах. Таким чином, намагаємося охопити найбільш проблемні ділянки вулиць Центральна та Суворова. А вже завтра працівники почнуть ліквідовувати невеликі вибоїни за допомогою спецтехніки. Ремонтні роботи тримаємо на контролі», – прокоментував перший заступник Снігурівського міського голови Андрій Гищак.

З сайту Снігурівської міської ради

Всі новини →