Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Біля Нововасилівського понтонного мосту запрацювали камери відеоспостереження

10/07/2021

У літню пору, коли розпочинається період збирання зернових культур, на транспортну інфраструктуру півдня України, зокрема і Снігурівщини, лягає величезне навантаження, яке створюють перевантажені фури. Це в свою чергу призводить до руйнування не тільки дорожнього покриття а й понтонних мостів, яким вже по кілька десятків років.

У четвер, 8 липня 2021 року, біля Нововасилівського понтонного мосту було встановлено освітлення та камери відеоспостереження з високою роздільною здатністю і автоматичним розпізнаванням номерних знаків для контролю за автотранспортом.

«Відтепер правоохоронні органи матимуть змогу в режимі реального часу контролювати рух транспорту на даній ділянці автошляху та на самій переправі через річку Інгулець. Окрім того, вже найближчим часом бетонні блоки, які обмежували проїзд вантажівок, в черговий раз на повернуть місце. Тепер будь-які спроби прибрати обмежувальні блоки для проїзду великовагового транспорту матимуть наслідки», ­– прокоментував перший заступник Снігурівського міського голови Андрій Гищак.

З сайту Снігурівської міської ради

Всі новини →