Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В активній фазі фінальне асфальтування покриття автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв від Миколаєва до Баштанської кільцевої розв’язки.

13/08/2021

Наразі влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону однією смугою руху. Підрядник перебазував дорожню техніку на іншу смугу і продовжує укладання фінального шару покриття у Дніпропетровському напрямку.
Паралельно з цим, дорожники виконують укріплення узбіччя вздовж ділянки автошляху.
Надалі на об’єкті ремонту буде встановлено дорожні знаки, нанесено горизонтальну розмітку, влаштовано електроосвітлення.
Біля повороту на село Мішково-Погорілове влаштуємо пішохідний перехід та змонтуємо 2 автопавільйони, підходи до яких будуть облаштовані тротуарами.
Для повноцінного вирішення безпекових питань на даному відрізку дороги Н-11, планом проектних робіт цьогоріч передбачено розпочати розробку проекту на будівництво надземного пішохідного переходу у різних рівнях в районі села Мішково-Погорілове. Саме ж будівництво плануємо розпочати наступного року.
Враховуючи постійно зростаючу інтенсивність дорожнього руху, швидкісна ділянка траси Н-11 Дніпро-Миколаїв І-б категорії має підвищені вимоги по безпеці дорожнього руху. Оскільки ця ділянка автошляху довгий час була місцем концентрації ДТП у Миколаївській області, забезпечення безпеки дорожнього руху на ній – пріоритетне завдання Служби автодоріг.

Всі новини →