Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

20 серпня голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ взяв участь в урочисто-святковому дійстві, присвяченому Дню Державного Прапора та 30-й річниці Незалежності України

20/08/2021

20 серпня голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ взяв участь в урочисто-святковому дійстві, присвяченому Дню Державного Прапора та 30-й річниці Незалежності України, яке відбулося у Баштанському міському Будинку культури.

У фойє Будинку культури гості мали змогу ознайомитися з виставкою творчих робіт митців Баштанської громади та експозицією Баштанського краєзнавчого музею до Дня незалежності України.

Хвилиною мовчання учасники урочистих заходів вшанували пам’ять тих, хто в різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за незалежність України. До погруддя Тарасу Шевченку, меморіального пам’ятника Героям Небесної Сотні та загиблим у зоні проведення антитерористичної операції, пам’ятника синам Баштанської республіки поклали квіти.

Голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ привітав присутніх з головними державними святами – Днем Державного прапора та 30 річчям незалежності України.

Саме Державний Прапор став символічним оберегом нашої державності та незалежності. 24 серпня 1991 року відбулася історична подія для всього українського народу, збулася мрія багатьох поколінь українців – ми стали господарями на власній землі.

Минуло 30 років, для людини – це майже половина життя, для держави – це тільки перший крок. За ці роки відбулися різні події, які були щасливими і радісними, інші потребували від нас мужності та героїзму Сьогодні продовжується боротьба за нашу цілісність і незалежність. Наші герої на сході України зі зброєю у руках доводять усім, що ми є єдиною, суверенною, незалежною державою.   

Владислав Мирославович висловив подяку усім за щоденну працю, яка сьогодні прославляє Баштанщину та Баштанський район, за той вклад, який кожен з нас вносить у розбудову і пише нову історію нашої держави та доводить усьому світу, що ми є великою, мудрою та талановитою нацією.

Голова райдержадміністрації побажав усім миру, щастя, злагоди і добра. Хай здійснюються усі побажання та мрії. Нових досягнень та успіхів заради процвітання незалежної України та її народу.

З нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України Владислав ДМИТРІВ вручив учасникам АТО/ООС Баштанського району медалі «Захиснику Вітчизни» - Сергію Кудрі, Сергію Руденку, Анатолію Олійнику, Миколі Баськову, Григорію Корольчуку, Катерині Кузнєцовій, Ігорю Візнюку, Михайлу Шевчуку, Андрію Амбросову, Миколі Вигоняйлу, Сергію Голембовському, Олександру Мирзі, Олександру Петзельту, Максиму Атамась, Івану Марковському, Ігору Федорщаку

Нагрудним знаком «Патріот Незалежної України» нагороджено учасників бойових дій АТО/ООС на Сході України з м. Новий Буг - Олександра Копертеха, Сергія Савченка, Олександра Березуцького та Віталія Крикуна.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток Баштанського району та з нагоди 30-річчя Дня незалежності України Почесними грамотами Баштанської районної державної адміністрації нагороджено головного бухгалтера Інгульської сільської ради Баштанського району Марію ГРИНДІЙ, фельдшера амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Кашперо-Миколаївка КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олену ДРІБКО, керівника народної дитячої студії образотворчого мистецтва «Кольори веселки» Баштанського міського Будинку культури Олену КОЗЯВКО, ветерана органів місцевого самоврядування, члена виконавчого комітету Баштанської  міської ради  7 та 8 скликань Ларису КОНОНЕНКО, головного спеціаліста відділу автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Світлану МАРТІН, головного спеціаліста відділу призначення та виплат державних соціальних допомог, пільг та субсидій управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Світлану ОВЧАРУК, головного спеціаліста відділу автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Валентину ПІКУЛЬ, члена громадської організації «Центр розвитку місцевої демократії Голос громади» Наталію РИБАКОВУ.

Всі новини →