Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання голови районної ради до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

23/08/2021

23 серпня, напередодні Дня Незалежності, українці вшановують один із 3-х символів суверенітету нашої держави – Державний прапор України. Наш прапор – це символ свободи та незалежності, слави і відродження України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його барви – блакить неба і зерновий лан символізують нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю народу. Під цим прапором сьогодні захищають Батьківщину воїни АТО.

Цьогоріч, 24 серпня, Незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. За ці роки наш народ пройшов чималий, часом тернистий шлях: з досягненнями і поразками, з успіхами і помилками, але він непохитно веде до укріплення могутності та незалежності. Випробування об'єднують та роблять сильнішими. Ми добре розуміємо, що заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

Від себе особисто та від депутатського корпусу Баштанської районної ради вітаю всіх з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України. У ці святкові дні бажаю миру, добробуту, міцного здоровя, злагоди в родинах та успіху у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі.

Вітаю зі святом та висловлюю щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не пройшов далі територією України.

Вітаю також всіх пенсіонерів та ветеранів війни та праці, які стояли у витоків формування незалежної України, не рахувалися ні з часом, ні зі своїм здоров’ям заради достойного майбутнього. Тож бажаю їм міцного здоровя, добра, злагоди та миру.

Шановні жителі Баштанського району! Давайте ж спільно добрими справами примножувати авторитет і могутність нашої держави.

ЗІ СВЯТОМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!!!  

З повагою,

голова Баштанської районної ради, 

депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради

            

                     

Всі новини →