Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

УВАГА! Засідання постійної комісії !

06/09/2021

         
      9 вересня 2021 року о 9 годині у Баштанській районній раді відбудеться засідання постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку, бюджету, фінансів, інвестицій, законності, антикорупційної і регуляторної політики і депутатської діяльності на якому будуть розглядатись наступні питання: 

1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Баштанського району за січень-червень 2021 року.

2. Про розгляд питання по фінансуванню видатків по нарахованих ГУ ДПС адмінштрафів, штрафних санкцій та пені по КУ «Казанківський районний центр по обслуговуванню закладів освіти та культури».

3. Про розгляд питання по фінансуванню видатків на оплату праці працівників Снігурівського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти та культури згідно рішень суду та на оплату праці до повного їх розрахунку.   

4. Про розгляд питання по фінансуванню видатків на оплату праці працівників Снігурівської централізованої бухгалтерії з обслуговування культурно-освітніх закладів згідно рішень суду.

 5. Розгляд листів

 5.1. Про розгляд листа т.в.о. директора КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня»  Новобузької міської ради Миколаївської області В.ЛУЩЕНКА про виділення коштів на оплату комунальних послуг у сумі   100 тис.грн.

5.2. Про розгляд звернення Козявка С.О. щодо виділення коштів на завершення ремонтних робіт приймального відділення багатопрофільної лікарні Баштанського району.

5.3. Про розгляд звернення Мальчикової Т.П. щодо виправлення порушення чинного законодавства при її звільненні.

6. Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2021 рік.

7. Про організацію звітів депутатів районної ради восьмого скликання перед виборцями та зустрічей з ними.

8. Про депутатський запит депутата районної  ради Бохонка А. С. до сесії  Баштанської районної ради про внесення змін до рішення районної ради від  21 грудня 2021 року №1 «Про районний бюджет Баштанського району на 2021 рік».

9. Про хід виконання рішення районної ради від 27 квітня 2017 року №13 «Про затвердження районної Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у Баштанському районі на 2017-2021 роки».

10. Про зняття з контролю та визнання такими, що втратили чинність деяких рішень Баштанської районної ради.

11. Про перелік питань сьомої сесії восьмого скликання.

12. Різне

Всі новини →