Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Перше вересня – це особливе свято. З початком нового навчального року!

01/09/2021

   Перше вересня – це особливе свято. День знань завжди урочистий і хвилюючий для всіх школярів, студентів, педагогів та батьків. Адже це свято змін, позитивного розвитку, пізнання нового і незвіданого. Це початок навчального року!

   1 вересня голова Баштанської районної ради Наталія ОЛІЙНИК взяла участь у святковій лінійці присвяченій до Дня Знань, яка відбулася на території Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1.

  Наталія Олійник висловила найщиріші вітання і слова подяки педагогам, які, не шкодуючи своїх сил і здоров’я, віддають свої знання, мудрість, теплоту сердець дітям. І побажала їм: "Бажаю творчої енергії, наснаги, терпіння, витримки. Будьте вільні у своїх помислах, відповідальними у своїх діях, духовно багатими. Нехай же добро, виплекане Вами з маленького зерна, величним духом повертається до Вас повсякчас у здоровї, любові та благополуччі."

  А усім школярам, побажала з міцним здоров'ям, новими силами, невичерпною енергією підкорювати нові вершини знань та досягати омріяної мети.

  Також голова районної ради вручила закладу подарунковий сертифікат на отримання обладнання для лазертагу для успішних занять та підготовки до спортивних змагань.

   На святковій лінійці були присутні: секретар міської ради Інна Гомерська, голова Піклувальної батьківської ради Олександр Процак, настоятель Свято-Миколаївського храму отець Віталій та велика шкільна родина.

     

 

   

 

Всі новини →