Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні підприємці Баштанського району!

05/09/2021

Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня підприємця!

Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. 

Ми висловлюємо кожному з вас глибоку вдячність за те, що в не простих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, активною громадською позицією та ініціативністю ви забезпечуєте добробут власних родин, активно сприяєте вирішенню актуальних проблем економіки району.

Не секрет, що підприємництво у всі часи вибирають своїм покликанням передусім ініціативні люди, які уміють організувати і успішно розвинути нову справу, знайти і міцно зайняти своє місце в економіці. Це не лише талант, але і водночас велика праця, яка гідна пошани і підтримки. Адже ви відіграєте неоціненну роль у реалізації економічних реформ та соціально-економічного розвитку не лише нашого району, але й держави в цілому.

Тож щиро бажаємо вам успіхів в бізнесі, вдалих угод та надійних партнерів. Витримки вам, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою та успішною! Щастя, здоров’я і благополуччя вам та вашим родинам!

Голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів

Всі новини →